اخبار عاجلة

Iată Draymond Green care ia https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ umărul drept rău al lui Jayson Tatum

Nu știu dacă dezvoltatorul a încercat să fie nervos sau ceva de genul ăsta, dar cade la nebunie, atât ca ton, cât și ca gameplay. Tot ce poți face în cazul acestei piese de „artă” cu adevărat îngrozitoare este să fii uimit de existența ei mizerabilă. Facem prima noastră călătorie în timp real înapoi la începutul anilor ’80 https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ și Atari 2600 cu acest joc. Cu toate acestea, din cauza unei limită nebunească de timp scurtă pentru programarea jocului, acesta nu a fost nici pe departe jucabil conform standardelor de astăzi și ale anilor 1980. Ai fi mai bine singur cu cât de mult se rătăcește colegii tăi, nu răspund sau sunt uciși singuri din cauza erorilor de scripting.

Știm cu toții cine este Pac-Man, dar ceea ce cel mai probabil nu știai este faptul că portul jocului arcade pentru Atari 2600 a fost îngrozitor.

Https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ – Pentru a ilustra mai bine ceea ce vreau să spun, iată câteva păcate demne de remarcat în designul jocului

Iată Draymond Green care ia https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ umărul drept rău al lui Jayson Tatum

Atunci când dezvoltatorul oferă rambursări oricărei persoane care a cumpărat jocul, așa cum a făcut cu Ashes Cricket, știi că există probleme mari.

Suntem o organizație non-profit 501c3 condusă de voluntari, compusă din voluntari minunați, personal, directori generali și jucători.

Este neobișnuit ca un joc de construire a orașului să fie considerat rău și și mai neobișnuit ca el să fie extrem de rău.

Tech Infantry are o varietate de Big Bads, de la The Bugs, la Rashid King, la Modred. În cele din urmă, cel mai mare rău dintre toate este natura Crapsack World a universului însuși. Ca și în, trebuie să te duci și să-l dai jos pe nenorocitul DUMNEZEU de pe tronul său.

Iată Draymond Green care ia https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ umărul drept rău al lui Jayson Tatum

Sim City 4 este cunoscut public de jucători ca fiind un joc prost, dar Sim City 2013 este adesea uitat din cauza că este cu adevărat îngrozitor. Acesta este un alt caz de pre-lansare cu răspuns pozitiv doar pentru ca acesta să fie lansat cu o mulțime de probleme tehnice și de joc. Pac-Man este uimitor și aproape toți jucătorii au jucat ceva din această franciză de jocuri cel puțin o dată.

Multe jocuri, precum cele din francizele Fable și Mass Effect, și-au prezentat adesea jocurile ca având un sistem de decizie robust și inovator, în care alegerile tale au afectat cu adevărat finalul jocului. Cu toate acestea, scena care se joacă înaintea luptei propriu-zise durează 5 minute, constând din dialog și imagini impresionante. Nu este un lucru rău de urmărit înainte de a-ți pune abilitățile la încercare. Nu sunt unul care de obicei arpăt pe grafică prost proiectată, dar unele jocuri sunt chiar mai presus de salvare.

Iată Draymond Green care ia https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ umărul drept rău al lui Jayson Tatum

Adevăratul răufăcător este de fapt Amelie, Entitatea Extinctivă care a provocat cea de-a șasea eșuare a morții și este destinată să aducă ultima eșuare, dispariția întregii vieți de pe Pământ. Ea vrea să pună capăt suferinței grăbind cu forță Ultima eșuare.Comandantul Keen îl are pe Rivalul Mortimer McMire în episodul 3, care servește ca răufăcător de mare amploare pentru celelalte episoade, cu excepția în Keen Dreams, un joc Gaiden în care Boobus Tubber este răufăcător. Borderlands 2 îl are pe Handsome Jack, ale cărui planuri de a „curăța” Pandora prin eliminarea indezirabililor acționează ca forță motrice a complotului. O legendă oarbă îl are pe regele care o are pe fiica lui Edward capturată de unii dintre gardienii săi.

Squidward sparge al patrulea perete, certandu-l pe Karen Zâna Calculatoare și dând vina pe basmul ei pentru distrugerea casei lui. Totul se bazează pe lustruirea finală și pe obținerea mecanicilor pe care le dorim în joc. Un alt factor uriaș așteaptă ca Apple să-și rezolve problemele de hack.

Iată Draymond Green care ia https://vogueplay.com/ro/adventures-in-wonderland/ umărul drept rău al lui Jayson Tatum

Halo Infinite îl are pe Harbinger, o entitate misterioasă aliată cu Banished a lui Escharum și care îi ajută să repare Zeta Halo. S-a dezvăluit spre final că ea este un reprezentant al unei forțe mult mai periculoase, Endless. Este prezentat ca The Heavy în timpul actului final și se află direct în spatele uneia dintre cele două amenințări masive la adresa galaxiei. În versiunea pentru consolă, Death Bringer este adevăratul Big Bad și The Man Behind the Man to Death Adder. Alecto din Ascension este liderul Furielor care îl chinuie pe Kratos pentru că și-a încălcat jurământul față de Ares și trebuie să-i omoare pentru a scăpa de legătura lui.

اظهر المزيد
زر الذهاب إلى الأعلى